Informatie over tarieven, vergoeding door een zorgvezekeraar, annuleren en betalen, en de klachtenregeling. Heb je vragen? Neem dan gerust even contact met me op.

Tarieven

Kennismaking telefonisch (20 min)

Gratis

Intakegesprek kind (60 min)

€ 80,-

Intakegesprek volwassene (90 à 120 min)

€ 130,-

Vervolgconsult kind (60 min)

€ 80,-

Vervolgconsult volwassene (60 min)

€ 80,-

Vervolgconsult volwassene (90 à 120 min)

€ 130,-

Zwangerschapsconsult koppel (120 minuten)

€ 160,-Vergoeding
Ik ben aangesloten bij de beroepsvereniging Kwaliteitstherapeuten en CAT-Vergoedbaar, waardoor de meeste verzekeraars een gedeelte van mijn behandelingen vergoeden. Klik hier voor een overzicht van verzekeraars die vergoeden. Mijn behandelingen vallen onder de categorie lichaamsgerichte psychotherapie (code 24513).

Je hebt geen verwijzing nodig van de huisarts om een afspraak te maken. De consulten van de Rijzende Feniks gaan niet ten koste van het eigen risico.

Verplaatsing en annulering
Als je een afspraak maakt, reserveer ik mijn tijd en ruimte. Mocht je een afspraak willen verplaatsen of annuleren, dan kan dat tot 48 uur van tevoren. Tussen de 24 en 48 uur wordt 50% van de kosten in rekening gebracht. Binnen 24 uur worden de volledige sessiekosten in rekening gebracht.

Betaling
De behandelingen kun je bij voorkeur per pin of contant voldoen. Na ieder consult ontvang je een factuur. Deze kun je indienen bij je zorgverzekering, mits je hiervoor verzekerd bent.

Intakeformulier / Behandelovereenkomst
Klik hier om het intakeformulier (tevens de behandelovereenkomst) te bekijken (in PDF formaat, wordt geopend in een nieuw venster).

Privacy
Meer informatie over hoe ik je gegevens verwerk kun je lezen in de Privacyverklaring.

Klachten
Ik val als Kwaliteitstherapeut onder het Wkkgz-klachtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een Rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: https://gatgeschillen.nl/.