Als artsen en specialisten geen duidelijke oorzaak kunnen vinden van je klachten, kan het zijn dat er sprake is van een energetische verstoring. Energetisch kan ik eenvoudig herleiden waar fysieke klachten vandaan komen.

Onbegrepen
Ben je al diverse malen bij de huisarts geweest met ‘vage klachten’? Denk aan ernstige vermoeidheid, concentratie- of geheugenproblemen, maag- of darmklachten, (lage) rugpijn en andere spier- en /of gewrichtspijnen, hoofd- of nekpijn, duizeligheid of evenwichtsproblemen, hartkloppingen, benauwdheid of pijn op de borst, slapeloosheid of innerlijke onrust.

Dit betreft vaak de zogenaamde ‘SOLK’-klachten: Somatisch Onverklaarbare Lichamelijke Klachten. De artsen en specialisten kunnen geen duidelijk aanwijsbare oorzaak vinden. De kans is groot dat er dan sprake is van een energetische verstoring. Iedere fysieke aandoening gaat namelijk gepaard met onderliggende emoties. Als we de onderliggende emoties kunnen aanpakken en oplossen, nemen de klachten af of verdwijnen zelfs helemaal.

Om te achterhalen waar in het lichaam de energetische blokkades zich bevinden, meet ik je meridianenstelsel en chakrasysteem door. Tijdens een regressie-sessie of een ankhbehandeling worden de onderliggende emoties opgelost. Tevens maak ik gebruik van ondersteunende middelen zoals E.E.N.® Energetica en Bachbloesemremedies. Meer informatie over deze behandelvormen vind je bij behandelmethodes.


Meer specialisaties:
Traumaverwerking.
Moeder worden en moeder zijn.
Patronen doorbreken als je vastloopt.